Vodafone ma iubeste rau de tot

In seara asta, am ajuns acasa, am deschis cutia postala si in cutia postala am gasit un plic mare, gros si negru cu niste clape de pian desenate pe exterior. Primul gand… „clar, material promotional, il arunc direct”, dar la a doua privire (mai arunc si a doua privire uneori, cand materialul promotional este ok d.p.d.v. calitativ si imi atrage atentia) vad ca scria intr-un coltisor, mare, Vodafone.

Ma gandesc si zic sa ii mai acord o sansa, verific din nou dar mai atent plicul si ma gandesc ca ar putea fi vreo invitatie la opera sau cine stie ce mare concert de pian din partea Vodafone (o scuza pentru distractia experimentata de curand legata de serviciile lor).

Deschid plicul si … si … si … surprizaaa, este super cardul meu Vodafone Exclusive! 🙂 Cel mai tare card dintre toate cardurile de reduceri „exclusive” care este valabil doar pana la data de 31 Octombrie 2013. (mi se umple sertarul de atatea carduri)

Card Vodafone Exclusive

Hmm… de ce sa te obosesti atat de mult cu o campanie ce implica un card de reduceri pentru 3 luni de zile? Macar ofereau direct cupoane de reduceri, era mai practic (asa primesc carnetelul de la Avia Motors). Sau se presupune ca imi fac abonament la Regina Maria cu 5% reducere pentru 3 luni? 🙂

Cred ca oamenii m-au confundat cu o femeie, dar cam greu dupa nume …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.