Despre mine

Salut, eu sunt Ciprian Palici.

Sunt un designer fascinat de orice inseamna interactiune umana. De fapt, ma pot declara dependent de oameni si mai ales de discutii interesante.

Imi place enorm de mult sa analizez, sa disec si sa imbunatatesc experienta oamenilor legata de interactiunea lor cu tehnologia. Unori o duc la nivelul in care prietenii care ma urmaresc pe retelele sociale, ajung sa creada ca port adevarate razboaie personale cu unele companii din Romania 🙂

De ceva vreme mi s-a pus o pata pe biciclit si sper sa ma tina cat mai mult.

Verile cand nu muncesc, ma gasesti pierdut pe o plaja pustie, cu masca pe ochi si snorkel-ul in gura, uitand de mine cu orele sub apa. Iernile le petrec pe partie cu placa in picioare, iar restul timpului liber prefer sa il petrec alaturi de prieteni sau familie, lenevind acasa, absorbit de un serial sau joc bun (PC, PS4, Smartphone sau ce pica in mana).

De 6 ani de zile mi-am schimbat titulatura in User Experience (UX) Designer, desi in realitate am constientizat ca fac asta de peste 10 ani. Am aprofundat si mai mult domeniul in momentul in care am inceput sa lucrez pentru companii mari gen Amoma, Deutsche Bank, 1&1 Internet si Liberty Global.

Incerc de fiecare sa fac „evanghelism” pentru domeniu, lupt pentru a schimba mentalitati, definesc procese si proceduri si in cazurile cele mai fericite, ajung la integrarea UX Design-ului cu SDLC (Software Development Life Cycle).

Iar inainte de a incepe aventura in mediul enterprise, am petrecut ani buni in zona de publishing, unde am „desenat” site-uri mari de continut, aplicatii si campanii pentru branduri ca Vodafone, Ford, AXN, Maserati, Mazda, Opel, Nokia, Canon, Ubisoft etc.

Aici gasiti profilul meu de LinkedIn.