Gandurile zilei de miercuri – 28.05.2014

Volvo XC90 Teasing – Volvo reuseste sa ma faca sa salivez un pic la noul design interior al suv-ului XC90, design ce reuseste sa imbine perfect liniile clasice cu tehnologia de varf.

volvo-xc90-interior
Google Self-Driving CarViitorul este aici! Google a anuntat in cursul zilei de azi, propriul design pentru o masina fara sofer. Masina nu are volan, pedale si arata exact ca o buburuza draguta 🙂 Sunt foarte curios cum vor reactiona soferii la prima tura fara covrig.

google-self-driving-car

LG G3 „Laser Frate” – LG G3 se lauda in momentul de fata cu cea mai rapida camera foto de pe un smartphone, cu focalizare bazata pe tehnologie laser. Tehnologie laser ce a fost proiectata initial pentru a fi folosita pe aspiratoarele inteligente 🙂

lg-g3-laser

Skype Translator – Skype introduce conceptul de real-time translation ce va permite oamenilor din diferite parti ale lumii sa discute si sa se inteleaga perfect fara a mai fi nevoie sa vorbeasca o limba comuna. Ex: Eu vorbesc in romana, iar indianul ma aude in indiana 🙂 putin robotic dar daca o va face corect gramatical, va fi super interesant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.