Pazea ca ma tatuez

M-am intors la oile mele, insa plec capul in jos pentru ca in ultima vreme nu am mai postat nimic cu toate ca am vreo cateva articole interesante pe teava ce asteapta un final, inclusiv un review al faimosului Vector Watch pe care l-am testat de sarbatori.

Dar lasand scuzele de o parte, in weekend a fost ziua mea de nastere „magica” cum o numeste Andreea pentru ca am implinit 33 de ani. Iar cu aceasta ocazie deosebita, am primit cel mai tareee si mai neasteptat cadou! Neasteptat pentru ca ea era oarecum impotriva tatuajelor.

mad-hatter-johnny-depp

Tadaaa! Andreea mi-a cumparat un voucher cadou la Black Ink Tattoo Studio si cu ocazia asta voi ajunge sa imi implinesc visul meu de vreo 15 ani.

De ce 15?

Pentru ca aproximativ 15 au trecut din liceu, de cand eram la capatul celalalt al aparatului de tatuat (unul improvizat) cu care mi-am tatuat prietenii si care mi-a incoltit in minte ideea de a-mi desena corpul. Singurul impediment de-a lungul timpului a fost faptul ca nu puteam scapa de teama ca nu ma voi mai putea opri 🙂 Teama pe care inca o am dar acum o accept mai usor.

In plus nu am putut sa ma hotarasc niciodata la o compozitie, chestie ce s-a agravat in timp din cauza naturii jobului de designer „perfectionist„. Presimt ca o sa se intample la fel si acum.

Pana atunci toti prietenii probabil ca ma vor uri pentru ca o sa le fac capul calendar 🙂 So wish me luck!

Ma atrage ideea de Mad Hatter Tattoo pentru inceput, o trec pe lista si am deja 2 idei pentru tatuajele urmatoare.

Te iubesc Bubu! 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.