Moto X reprezinta salvarea Motorola by Google

Pornind de la premisa ca nici un super-smartphone aflat pe piata in momentul de fata, nu ma face sa zic „Wow!” si pentru ca in principiu, cam toate smartphone-urile de top au trecut de bariera hardware de acum cateva generatii in urma, iar sistemele de operare au atins o oarecare maturitate. Consider ca daca as inchide ochii si as alege intre un Samsung Galaxy S4, HTC One, iPhone 5 sau Moto X, sunt absolut sigur ca orice alegere as face, nu m-ar dezamagi cu nimic din punct de vedere performanta. (Am ales deja un SGS4 de care sunt foarte incantat, dar voi povesti despre el cu alta ocazie)

moto-x-wood

Parerea mea este ca decizia de cumparare in momentul de fata este influentata in cea mai mare masura de „trenduri”, gusturi sau preferinte personale in ceea ce priveste designul, dimensiunea ecranului, platforma sau in cazul Android, customizarile software aduse de catre producator.

De aceea am fost placut impresionat de abordarea Google in ceea ce priveste conceptului noului Motorola – Moto X. Motomaker (aplicatia de customizare si comanda) iti permite sa iti creezi un telefon adaptat personalitatii tale si care va ajunge la tine in numai 4 zile de la comanda. Ce poate fi mai tare!?

Your socks, your watch, your bike say so much about you, why shouldn’t your phone?

In plus, nu v-ati saturat de metal si sticla? Nu era timpul si pentru putin lemn, ceva organic, o frunza, o treaba!? 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.