Diablo 3 – Reaper of Souls Expansion

Expansion-ul Diablo 3 – Reaper of Souls a fost anuntat oficial astazi 21 August 2013. Insa mai multe detalii vor fi dezvaluite in cadrul conferintei Blizzcon ce va avea loc anul acesta, pe 8-9 Noiembrie in Anheim CA.

Diablo3 Reaper of souls Expansion

Reaper of souls, va aduce in primul rand zone noi de explorat (de abia astept sa ma intorc in joc, poate au facut ceva si cu auction house), alaturi de o poveste noua, complicata de moartea lui Diablo si aparitia lui Malthael din Lord of Destruction. Dar unul dintre cele mai importante aspecte este reprezentat de faptul ca o data cu expansionul, apare si o clasa noua, numita „the Crusader”, care din cate am inteles va fi o clasa bazata pe melee, foarte apropiata de warrior. (cel mai probabil o clasa asemanatoare cu Paladinul sau o combinatie intre un wizzard si warrior, ramane de vazut).

Un alt lucru important pe care l-am sesizat, este faptul ca se discuta foarte mult despre noul sistem imbunatatit Paragon, iar majoritatea discutiilor se invart in jurul nivelului de „replayability” al jocului (un mare plus il reprezinta „randomized 3d maps”). Toate aceste noutati nu pot decat sa ma bucure, pentru ca sincer, in forma actuala, jocul devenise destul de plictisitor.

Pana in noiembrie insa, puteti afla mai multe detalii despre noul expansion din cadrul comunicatului oficial de presa sau de pe Site-ul Oficial Diablo 3 – Reaper of Souls.

Diablo III: Reaper of Souls Opening Cinematic

Diablo III: Reaper of Souls Gameplay Teaser

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.