Ce inseamna un CV creativ pentru un om de marketing si nu numai

Un CV bine scris si gandit pana la ultimul detaliu, ar trebui sa reprezinte pentru tine, omul profesionist in cautarea unui job, cel mai important document de marketing scris vreodata.

Pentru ca prin intermediul acestui document, te vinzi pe tine insuti viitorului angajator, sub forma unui pachet complex, bazat pe experienta, studii, aptitudini si rezultate palpabile. Iar cum in cele mai multe cazuri lista de aplicanti este destul de lunga, iar timpul destul de limitat (nu este normal dar aceasta este realitatea), ai nevoie de acel plus „creativ” pentru a atrage atentia si a te diferentia de restul grupului.

De aceea, dupa ce am renuntat la a-mi creea propriul cv „creativ” din motive lesne de inteles (intre timp am reusit sa imi schimb jobul), am decis sa o ajut pe Andreea (sotia mea) sa faca acelasi lucru. Eu zic ca a iesit foarte bine (eu am facut doar partea creativa) si va garantez ca arata superb printat si pus intr-o mapa speciala. ­čÖé

Exemplu de cv creativ pentru un marketing expert:

VCV_Andreea_Palici_small

Exemplu de scrisoare de intentie din acelasi pachet:

letter_of_intent_Andreea_Palici_small

Cum vi se pare? Ati incercat un CV creativ pana acum?

Decizia de a publica acest CV a venit de la o experienta anterioara cu modelul de CV din primul meu an de facultate, care era facut in Excel si destul de bine organizat. Model care a fost preluat de foarte multi colegi si prieteni, pe care am inteles ca i-ar fi ajutat mai departe in obtinerea primelor joburi.

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.