Uber pentru familie si parinti

Nu stiu cati dintre voi folositi Uber frecvent si mai ales cati il utilizati pentru a chema o masina pentru o alta persoana intr-o locatie diferita de a voastra, dar eu o fac destul de des, chiar mai des decat pentru mine.

Un exemplu ar fi momentul in care mama vine la Bucuresti in vizita si ia microbuzul care o lasa la Piata Sudului. Din Piata Sudului pana in Dumul Taberei fiind o distanta destul de mare, aproape de fiecare data ii chem un Uber. A fost foarte amuzant la inceput pana au inteles parintii mei cu ce se mananca, gen „Cum? Nu platesc nimic?” sau „Cum asa? Cobor pur si simplu?” 🙂

Problema apare in mometul in care trebuie sa discut cu mama si sa ii explic unde sa se pozitioneze pentru a fi gasita usor (asta in cazul in care cunosc zona destul de bine), apoi sa sun soferul de Uber si sa ii spun unde o poate gasi si cum arata, ca mai apoi sa dau inca un telefon pentru a comunica mamei numarul masinii de Uber si restul detaliilor.

Acesta este un scenariu ideal in care nu as intampina alte probleme si nu as fi nevoit sa dau inca 10 telefoane pentru a le rezolva.

Anul trecut am avut niste probleme de sanatate cu tata si am fost nevoit sa folosesc Uber aproape in fiecare zi pe drumul dinspre si inspre Spitalul Floreasca iar procesul acesta repetitiv mi-a mancat zilele.

Nu pot sa cred ca Uber nu poate simplifica acest proces prin adaugarea unor functionalitati gen membri familiei sau persoane favorite in care sa existe inclusiv posibilitatea de incarcare a unei fotografii pentru persoana respectiva si o functie prin care sa poti trimite numarul persoanei respective ca si contact default sau ceva de genul.

Si mai tare ar fi sa existe posibilitatea salvarii unor curse din trecut ca favorite si posibilitatea activarii lor in momentul in care ai nevoie din nou de acelasi traseu.

De exemplu drumul clasic pentru 10-20 de comenzi intr-o luna a fost din aceeasi locatie (curtea spitalului) catre Drumul Taberei (acasa), la aceeasi adresa. Functionalitatea de mai sus m-ar fi ajutat enorm si poate fi aplicata si de alte companii gen Taxify.

Ce spuneti? Nu vi s-ar parea util?

Ideea mi-a venit citind articolul acesta despre Lyft / Sursa foto: Digitaltrends.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.