Refugiul meu intr-un coltisor de internet

Nu stiu cum sunt altii dar eu, cand am un moment liber si vreau sa imi limpezesc creierii, imi place sa ma refugiez pe Tumblr (I just love to drift away to that amazing corner of the internet).

Cabanuta din padure

Iar in afara de partea hranitoare cu „imagini creative” si fotografie generala, imi place in mod deosebit un blog care ma face sa visez la acel coltisor de lume indepartat, la marginea unei paduri, pe malul unui lac de munte, acel locsor din lume in care sa fiu doar eu, natura si aerul ce ma inconjoara. Iar daca uneori simti acelasi lucru, iar cuvintele de mai sus te ating intr-un mod familiar sau placut, iti recomand cu caldura sa vizitezi „Cabin Porn”. (don’t mind the term 🙂 it’s just a concept)

De fiecare data cand pe blog apar fotografii noi, ma bucur asemenea unui copil care descopera sortimente noi de inghetata la magazinul din coltul strazii. Este un vis al meu de mic copil sa imi construiesc acea cabanuta micuta de cativa metri patrati undeva in creierii muntilor, in care sa ma refugiez cand vreau sa fiu doar eu si gandurile mele.

2 comentarii la „Refugiul meu intr-un coltisor de internet”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.