O investitie in cultura de numai 20 de lei

De foarte mult timp imi doresc sa am in masina cateva CD-uri audio cu muzica clasica pentru drumurile lungi prin tara sau traficul stresant din Bucuresti si de fiecare data cand s-a ivit ocazia nu m-am indurat sau nu am reusit sa gasesc acea compilatie perfecta. In general poti cumpara operele artistilor individual si acest lucru ar fi insemnat ca pentru cateva piese care imi plac in mod deosebit sa imi cumpar in jur de 10-20 de cd-uri.

Astazi insa, in timp ce plasam o comanda pentru niste accesorii foto banale, mi-a sarit in ochi o oferta de pe Emag cu niste colectii absolut superbe la un pret incredibil, colectii foarte bine structurate care cred ca ar putea reprezenta o introducere perfecta in lumea muzicii clasice pentru orice persoana care nu a mai avut nici un contact cu acest gen.

muzica-clasica

Compilatiile contin melodii superbe pe care este imposibil sa nu le fi auzit macar o singura data in viata si credeti-ma ca muzica clasica nu va suna nicio data bine la o calitate proasta de 128k redata de un fisier mp3. Iata cateva exemple ce merita cautate (macar) pe YouTube:

Ludwig van Beethoven – Fur Elise (Pentru Elise)
Peter Iljitsch Tchaikovsky – Swan Lake (Lacul Lebedelor)
Antonio Vivaldi – The four seasons (Anotimpurile)
Johann Sebastian Bach – Violin Concert
Franz Schubert – Serenade

Primavera Classics – 20 Classics Vol.1 si Primavera Classics – 20 Classics Vol.2 sunt la promotie Crazy Weekend in perioada 23-26 August pe Emag.ro si le puteti cumpara la 20 lei (32 lei cu tot cu taxe de transport).

Dar asta nu inseamna ca nu le puteti achizitiona si dupa incetarea promotiei sau de pe oricare alt website (merita fiecare banut), va las in continuare cu Franz Schubert – Serenade, sa aveti un weekend minunat sau ce a mai ramas din el 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.