Moto 360 este primul Smartwatch cu aer de ceas clasic

moto360_android_smartwatch

In secunda in care Google a anuntat lansarea Android Wear, primul sistem de operare dedicat dispozitivelor compacte (in principal categoriei ceasurilor inteligente), LG si Motorola au anuntat lansarea smartwatch-urilor G Watch si respectiv Moto 360.

Cel din urma in schimb mi-a atras atentia in mod deosebit, pentru ca este primul smartwatch de pe piata (din cate stiu eu) ce dispune de un ecran circular si arata pe cat posibil asemeni unui ceas clasic. In plus cei de la Motorola par pusi serios pe treaba, pentru ca design-ul Moto 360 este absolut superb.

moto360-smartwatch

„A watch did all of this and still looked like a watch.”

Avand in vedere ca pe site-ul oficial Android Wear este prezentata inclusiv varianta sistemului de operare pentru display-uri rotunde, presimt ca va urma o avalansa de astfel de smartwatch-uri cu aer serios sau vintage si ma intreb daca ar fi o decizie buna sa imi cumpar Moto 360 in vara sau sa mai astept si sa vad ce va mai aparea?

Dar sincer, principala mea teama legata de achizitionarea unui smartwatch, este sa nu ma faca sa renunt in timp la vechile mele ceasuri clasice pe care le iubesc atat de mult.


Un comentariu la „Moto 360 este primul Smartwatch cu aer de ceas clasic”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.