Kitul de supravietuire al oricarui barbat

Ma abtin de foarte multa vreme sa scriu acest post din diverse motive lesne de inteles :), dar am ajuns la concluzia ca orice barbat poate arata cel putin decent, cat timp are grija de cateva aspecte ce tin strict de igiena sa corporala. Iar acum acest lucru este foarte simplu cu ajutorul a doua aparate banale ce pot fi achizitionate de oriunde.

barbat-bine

Si aici nu ma refer la chestii de baza cum ar fi apa, sapunul, tunsul, rasul sau utilizarea unui antiperspirant sau parfum 🙂 care presupun ca se subinteleg si se incadreaza la nivelul 1.

Aici vorbim de nivelul 2, si anume o investitie de numai 300 lei intr-un kit de supravietuire, care te va tine cativa ani buni de zile si care iti poate asigura imaginea pentru o perioada indelungata de timp:

1. Un Trimmer pentru nas si urechi – care te va ajuta sa iti tunzi pilozitatile ce atarna ostentativ din nas si urechi si care atrag atentia oricarei persoane din jurul tau. Crede-ma ca este absolut fara dureri sau complicatii. 🙂

trimmer-nazal

2. Un Aparat de tuns corporal – care te va ajuta sa scapi de pilozitatile ce ti se revarsa peste gulerul camasii, cele de la sub-brat sau cele de pe spate care te fac sa arati ca un mic cimpanzeu dragalas. Pentru spate ai chiar si un prelungitor ce te ajuta in momentul in care nu reusesti sa convingi pe nimeni sa se apropie de jungla amazoniana 🙂

aparat-tuns-corporal

Crede-ma ca nu este scump sau greu deloc si imi vei multumi dupa o scurta perioada de timp.
Asa ca fii un baiat de treaba si crede-ma pe cuvant, nu ai nimic de pierdut ci numai de castigat.

2 comentarii la „Kitul de supravietuire al oricarui barbat”

  1. Hmm… eu nu vad nimic rau in privinta cimpanzeilor dragalasi 🙂 atata timp cat sunt barabati intregi la minte si la suflet.

    1. Pai am zis eu ceva… 🙂 tocmai din acest motiv i-am numit “cimpanzei dragalasi” 😀 dar ar fi si mai dragalasi fara par.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.