Google this, Google that

Google This, Google That
Google in ultima vreme:

    • In curand, Google va lansa a lansat serviciul Adroid Device Manager, un serviciu gen „Find my iPhone” pentru terminalele Android cu ajutorul caruia iti poti localiza telefonul pierdut (trebuia sa se intample de multa vreme, mai ales pentru ca Google nu este strain de localizare cand vine vorba de maps).

  • Daca tot vorbim de localizare, Google a introdus reclame in Google Maps. Momentan doar pe aplicatiile mobile si doar in cadrul cautarilor, dar pe viitor presimt ca urmeaza si restul. (Un serviciu atat de popular precum Google Maps, folosit de un miliard de utilizatori clar nu putea ramane fara o solutie de monetizare). Mai multe pe Mashable.com
  • In ultima vreme am inceput sa folosesc destul de des, Google Keep pentru todo-uri, liste de cumparaturi si alte notite si mi se pare atat de basic incat este superb 🙂 In primul rand am dat pin in browser la varianta online si in paralel folosesc aplicatia de Android. Pentru cei ce nu au nevoie de aplicatii „complicate”, Google Keep este solutia perfecta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.