Gandurile zilei de marti – 30.06.2015

gandurile_zilei

Astazi de dimineata am avut o cafea prelungita pentru ca a trebuit sa trec printr-o lista de stiri destul de mare si interesanta (se intampla destul de rar), asa ca iata ce mi-a atras atentia in mod deosebit:

Klaus Iohannis a promulgat Legea vouchereor pentru vacanta – Nu stiu cine a venit exact cu ideea dar mi se pare o idee originala cu potential mare de dezvoltare, o idee ce poate scoate romanul din casa si turismul romanesc din bezna 🙂

Programatorii ar putea pierde pana la 40% din venitul net actual. Exod in industrie? – Pe dracu exod, in IT de obicei se lucreaza cu „carte de munca” si impozit la zi (din ce cunosc si vad in jurul meu), nu stiu unde vad oamenii atat de multi IT-isti cu PFA!?

Intelege in 60 de secunde ce se va intampla daca Grecia paraseste zona euro – Cu toate ca nu cred ca se va intampla acest lucru, este un articol scurt si la obiect pentru cineva care vrea sa inteleaga rapid situatia.

Audi A4 a primit o noua generatie: imagini si informatii oficiale – DA! Clar DA! Nu cred ca mi-o voi permite curand dar cum zice GXG: „Viitoarea ta masina” 🙂 Pareri?

7 inspiring ecommerce call to action examples and why they work – Un articol dragut despre „call to actions” ce insumeaza niste puncte de vedere foarte pertinente.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.