Gandurile zilei de joi – 22.01.2015

Microsoft HoloLens

HoloLens este cel mai ambitios proiect de la Microsoft de pana acum iar pentru mine reprezinta combinatia unica si de succes intre Google Glass si Oculus Rift. In plus, tocmai am aflat ca au in dezvoltare un proiect impreuna cu NASA, cool nu?

microsoft-holo-lens

Ochelarii astia nu fac VR ci fac holograme, ceea ce imi place extrem de mult pentru ca nu te mai trezesti cu dureri de cap si ameteli dupa ce ii vei folosi (sper ca pe viitor sa reduca un pic dimensiunea lor).

https://www.youtube.com/watch?v=aThCr0PsyuA

Pe scurt: te poti juca Minecraft sau un joc de strategie pe masa din sufragerie, poti transforma peretele intr-un TV de ce diagonala doresti tu, poti modela obiecte 3D pe biroul tau si poti face multe alte actiuni transpuse din mediul virtual in viata reala.

Exploding Kittens

Exploding Kittens este proiectul celor de la Oatmeal (comic), un Card Game (joc cu carti) care a reusit sa stranga cei 10.000$ pe care i-au cerut pe Kickstarter in 20 de minute, 100.000$ intr-o ora, iar intr-o zi intreaga au sarit de 2.000.000$. Sunt foarte curios la cat vor ajunge dupa cele 28 de zile ramase.

exploding-kittens-oatmeal

The Self Destructing Book

Private Vegas de James Patterson (editie speciala), cartea care se autodistruge daca nu o citesti in 24 de ore, sau cel putin asa se lauda oamenii in clipul de promovare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.