Continua inscrierile la Webstock 2014

Iata ca se apropie a saptea editie Webstock, cel mai mare eveniment de comunicare si social media din Romania, care reuneste in fiecare an oameni din comunitatea online locala si care aduce in prim plan cele mai inedite proiecte online lansate in ultimul an.

Webstock 2014 va avea loc pe data de 26 septembrie 2014 in cadrul aceleasi locatii cu care ne-am obisnuit in ultimii ani si care mie personal imi place la nebunie, este vorba despre JW Marriott Grand Hotel.

webstock2013_1

Proiectele si campaniile pot fi inscrise in competitie gratuit pana pe data de 1 septembrie, intr-una din cele 12 categorii ce vor fi jurizate de un grup de practicieni in marketing, comunicare, digital, social media si mobile.

Categoriile anuntate in cadrul acestei editii sunt: Publishing, Utility, Visual, Blogging Campaigns, Special Projects, Facebook Applications, Bloggers Projects, Mobile Applications, Instagram Campaigns, Innovation, Social Campaigns in online, Video blogging.

In competitie pot participa doar proiectele care nu au participat in cadrul editiilor precedente Webstock Awards, iar un proiect poate fi inscris doar intr-o singura categorie. Jurizarea include o etapa de preselectie, ce se va desfasura intre 3-8 septembrie si notarea finala, ce va avea loc in perioada 9-19 septembrie.

Pentru mai multe detalii despre inscrierea proiectelor la Webstock Awards 2014 puteti intra aici: Inscrie Proiect

webstock2103_2

Pe langa competitie in sine, Webstock reprezinta mediul perfect pentru networking, un bun prilej de a reintalni prieteni din industria comunicarii si social media, de a face cunostiinta cu persoane din online si de a bate palma cu diverse companii pe care vrei sa le cunosti mai bine.

Esti pasionat de comunicare, mobile sau de blogging? Atunci Webstock este pentru tine si iti promit ca la finalul zilei, te vei intoarce acasa cu un bagaj impresionant de informatii utile. Pentru ca timp de o zi, vei participa la conferinte si cele trei micro-evenimente specializate ce aduc in prim plan cele mai actuale subiecte din industrie.

Solicita o invitatie la eveniment aici – www.2014.webstock.ro/solicita-invitatie

Iar pentru a fi la curent cu stirile despre Webstock, puteti urmari:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.