Cel mai plictisitor drum din Romania

Bucuresti – Bacau (E85) a trecut pe primul loc in clasamentul meu personal cu cele mai plictisitoare drumuri de facut in Romania. Weekend-ul acesta a trebui sa ajung la o nunta in Bacau (multumim Ileana pentru toate, a fost superb) si astfel am facut 650 de kilometri in 2 zile.

mausoleu_marasesti

In afara de carosabilul bunicel, oprirea la Mausoleul de la Marasesti si faptul ca am condus intins ca sa ajungem cat mai repede la si de la eveniment acasa, nu am vazut nimic dar absolut nimic interesant tot drumul, nu am vazut pic de umbra pe carosabil (prima si singura padure prin care treci este la iesire din Bucuresti) dar in schimb tot drumul a fost presarat cu radare, atat de multe incat incepusem sa ma intreb serios daca Politia Romana nu cumva a mutat toate masinile din tara pe acest drum (dupa ce am vazut un tir cu rotile in sus am inteles ca acest drum nu este chiar atat de lipsit de incidente).

Daca se va mai intampla sa fiu nevoit sa ajung in Bacau, mai mult ca sigur voi incerca alternativa lunga prin munti 🙂 Bucuresti – Ploiesti – Brasov – Targul Secuiesc – Onesti – Bacau.

As fi curios sa aflu daca a testat cineva ambele drumuri si cam cat faci prin Brasov?

2 comentarii la „Cel mai plictisitor drum din Romania”

  1. Intr-adevar este un drum foarte deprimant. Eu il fac mai des si de fiecare data e ca o calatorie in timp: pe masura ce inaintez spre nord, vad cum totul se dematerializeaza in paragina, amintiri din epoca de aur (canalul Siret-Dunare) si lipsa de bun gust. Mi se pare hazliu ca ti-am gasit articolul fix inainte sa plec spre Onesti.

    Din pacate alternativa e destul de lunga, dar frumoasa. Cel putin o parte din drumul Targul Secuiesc – Onesti. Ai parte de ceva serpentine si priveliste frumoasa pe Valea Oituzului. Nu am mai fost demult pe traseul acela dar apreciez ca vei face in jur de 2h Brasov – Onesti si cam 1h Onesti – Bacau .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.