10 Aplicatii de iPad pentru Oamenii Creativi

ipad-apps-creative

Colectia mea personala de aplicatii „creative”. Pe scurt, un top 10 aplicatii de iPad pe care eu le folosesc cel mai des si pentru care mi-am dezvoltat o adevarata pasiune.

1. iMockups

O aplicatie completa pentru realizarea de wireframes si mockups. Este copia aproape perfecta a surorii mai mari de pe desktop (Balsamiq Mockups) si permite in acelasi timp exportarea proiectelor in format BML. (6.99$ – la momentul publicarii articolului)

imockups_ipad

badge_ios


2. Mockop

O aplicatie de prototyping pentru iOS (poti desena doar aplicatii pentru iPhone). Cu ajutorul Mockop poti crea rapid prototipuri functionale pentru propriile aplicatii, pe care mai apoi le poti trimite echipei sau clientilor (Gratuita).

mockop_ipad

badge_ios


3. MagicalPad

Este tool-ul meu preferat pentru notitele de dupa sedinte. Practic este o aplicatie de mind mapping ce poate fi folosita cu succes pentru orice gen de idei, brainstorming sau liste simple (9.99$ – la momentul publicarii articolului).

magicalpad_ipad

badge_ios


4. MindMeister

Un tool din aceeasi categorie cu MagicalPad, dar un pic mai simplist si mai dedicat mind mapping-ului, foarte rapid si cu niste reprezentari vizuale destul de interesante (Gratuita).

mindmeister_ipad

badge_ios


5. Paper

Aplicatia care pe mine personal m-a convins sa imi cumpar iPad. Este un tool pentru sketching cu o interfata absolut superba pe care l-am folosit destul de mult pentru a schita concepte de aplicatii sau a lua notite „vizuale”. Dar de cele mai multe ori este varianta cea mai indicata pentru daily „doodling” (Gratuita, dar merita sa cumperi tot pachetul).

paper_ipad

badge_ios


6. Tayasui Sketches

Aplicatie destul de noua pe care am descoperit-o de curand si care a inlocuit cu succes Paper in cazul meu, cel putin pentru schitele de interfete si concepte. (Gratuita, dar merita sa cumperi tot pachetul).

sketches_ipad

badge_ios


7. Skitch

Tool preferat de mine pentru adnotari si feedback pe diverse screenshot-uri din materiale sau proiecte. El poate face un pic mai mult de atat dar momentan nu m-am obosit sa ii gasesc o alta utilizare (Gratuita).

skitch_ipad

badge_ios


8. Over

Tool distractiv ce iti permite sa aplici pe imagini, diverse texte sau elemente grafice deosebite si dispune de o arhiva impresionanta de fonturi (1.99$ – la momentul publicarii articolului).

over_ipad

badge_ios


9. Flipboard

Al doilea motiv serios pentru care am cumparat iPad-ul 🙂 si totodata cel mai bun news reader de pe orice platforma mobila (Gratuita).

flipboard_ipad

badge_ios


10. SimpleSign

Cea mai banala aplicatie de pe tableta mea, dar in acelasi timp si cea mai amuzanta daca stii sa fii creativ. Aplicatia nu face altceva decat sa iti transorme iPad-ul intr-o tabla neagra de scris, pe care poti pune orice mesaj doresti, alb pe negru (Gratuita).

simplesign_ipad

badge_ios

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.